O nama

logoFirma “Bućan Systems” doo, sa dugogodisnjim iskustvom u proizvodnji metalnih konstrukcija, sa ponosom predstavlja novu liniju proizvoda koja je nastala kao plod saradnje naših talentovanih dizajnera i iskusnih inžinjera. Svi proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, čelika i inoxa i njihova misija je da Vaš životni prostor učini lepšim i prijatnijim. Način izrade i zaštite naših proizvoda garantuje dugovečnost.

Evolucija mreže razapete izmedju dva drveta dovela je do pronalaska modernih visećih stolica za ljuljanje kako u eksterijeru tako i u enterijeru. Viseće stolice su moderna verzija baštenskih ljuljaški namenjene za sve generacije.


Nekada su ovi komadi nameštaja uglavnom bili namenjeni za dvorišta kuća, a danas se viseći nameštaj sve više viđa u modernim enterijerima.

Viseće stolice i ležaljke namenjene su isključivo za relaksaciju i predstavljaju čist hedonizam. Ovaj anti stres viseći i ljuljajući nameštaj može vam napraviti ugođaj kao da ste na plaži, a koristićete ga u bilo kom delu Vašeg doma, bašte, vikendice ili u sklopu Vašeg poslovnog objekta za Vaše klijente ili goste.